Enviar correu electrònicEnviar correu electrònic
Email copied
Menu
Menu

MultiMontseny Serveis I Manteniments

OBRES, REFORMES, PISCINES I MÉS

chat Whatsapptelèfoncom arribar-hi

+Info

sobre nosaltres

En MultiMontseny Serveis I Manteniments estem especialitzats en totes les àrees del sector de la construcció i, per això, oferim un servei integral de reformes als nostres clients. Treballem principalment a la zona del Baix Montseny per a clients particulars o comunitats de propietaris. 

Som una empresa multiservicios orientada a cobrir les diferents peticions d'una forma eficaç i de qualitat. Per a això, comptem amb un equip multidisciplinari de treball especialitzat a cada àrea: obra de paleta, lampistería, electricitat, pintura, fusteria, jardineria... A més, ens ocupem de la construcció i el manteniment de piscines amb total garantia.

Proporcionem un assessorament a mesura i una atenció 100% personalitzada escoltant les idees i necessitats de cada client per proposar les solucions més adequades per a l'espai. 

Per realitzar cada treball emprem materials de primera qualitat i de les principals marques del mercat amb l'objectiu de garantir uns resultats duradors i resistents. 

Durant la nostra trajectòria hem aconseguit situar-nos com una empresa de referència amb una àmplia cartera de clients que estan completament satisfets amb el nostre treball.

Compta amb professionals qualificats i amb experiència en el sector per dur a terme els teus projectes de reforma. Contacta amb nosaltres i sol·licita ja un pressupost sense compromís.

Llegir mésLlegir menys

Ubicació

On somOn som
Plaça del Bestiar, 27 08470 Sant Celoni Barcelona
Plaça del Bestiar, 27 08470 Sant Celoni Barcelona
feu clic per a copiar el mailemail copied